Алармени Системи - Видеонаблюдение, Алармени системи и Kомпютърни услуги.

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Алармени Системи

"MALL3D" проектира, монтира и поддържа всички видове технически системи за частни и корпоративни клиенти в областта на решенията за сигурност и видеонаблюдение. Фирмата разполага с капацитет за изграждане както на малки така и на големи промишлени обекти, като предлага качествени жични и безжични алармени системи.


ЖИЧНИ АЛАРМЕНИ СИСТЕМИ - Жичните СОТ алармени системи са надежден, сигурен и икономичен вариант за обезопасяване на обекта Ви. Освен с по-ниски цени жичните СОТ системи могат да се избират компоненти от различни производители, комбинирани в една обща система, захранвана от електрическа мрежа, а не от батерии. Жичните системи са подходящи при строеж на нови сгради и жилища или при ремонт, тъй като изискват окабеляване на обекта.

БЕЗЖИЧНИ АЛАРМЕНИ СИСТЕМИ - Те гарантират надеждност и сигурност без да се прави компромис с интериора на обекта и са подходящи за клиенти, които не искат видими жици в дома си. Тези системи са лишени от окабеляване, с изключение на захранващия адаптер към централата. Липсата на кабели спестява неудобството от тяхното прекарване през помещенията и нуждата те да се прикриват. Предимство е и възможността за лесно и бързо добавяне на допълнителни безжични или жични PIR сензори и магнитни датчици.
От гледна точка на инсталацията, безжичните алармите се монтират много по-лесно, а времето за поставяне се съкращава на половина. Безжичните охранителни системи са по-мобилни и независими, по отношение на преместването на отделните им компоненти.

Ето и няколко от компонентите, които се използват
Датчик за входни врати
Датчик за движение
Видео Датчик
Паник бутон
Датчик за пожар
Датчик за наводнение


ПЪЛЕН КОНТРОЛ НА СОТ АЛАРМЕНИ СИСТЕМИ ЧРЕЗ МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ  Мобилните приложения са последната новост в областта на охранителните технологии. Чрез тях се предоставя възможността да се следи и контролира алармена СОТ система само с помощта на мобилен телефон, таблет или компютър.  В мобилните приложения са  интегрирани множество функции, достъпни от всяка точка, за да отговорят на нуждите на клиентите -  проверка на състоянието на обекта, включена или изключена е системата. Предоставя се възможност да се активира или деактивира алармената СОТ система и да се получава необходимата информация за нейното състояние или отминали събития. Бихте могли от една страна да активирате и деактивирате алармената система независимо къде се намирате, чрез Вашата лична парола и от друга страна да наблюдавате кой и кога е деактивирал или активирал системата, както и в коя зона е възникнал евентуален проблем.

АЛАРМЕНИТЕ СОТ СИСТЕМИ СА ПОДХОДЯЩА ПРИ РАЗЛИЧНИ ТИПОВЕ ОБЕКТИ:
Къщи, апартаменти, вили и комплекси.
Жилищни входове, гаражи, мазета, тавани, общи и сервизни помещения.
Фабрики, промишлени предприятия, логистични центрове, търговски центрове, строителни и спортни обекти.
Магазини и складове, общежития, банкови институции, офиси и офис сгради, хотели и почивни станции, училища, сервизи.
Високорискови обекти трезори, банкомати, бижутерски магазини, обменни бюра, каси и др.

КАКВИ СТЪПКИ ДА ПРЕДПРИЕМЕТЕ
Телефонен разговор с наш специалист.
Оглед на обекта.
Консултация на клиента.
Предоставяне на оферта, съобразена с индивидуалните изискванията и нужди на клиента.
Инсталация
Наш специалист инсталира подходяща СОТ система, според индивидуалните нужди на клиента.
Настройване - Настройка и програмиране на вече монтираната СОТ система.
Тестване - Извършва се проверка на връзката между системата и СОТ централа.
Обучение - Провеждат се детайлно обучение за работа със СОТ системата.
Мониторинг - Постоянно следене на сигналите подавани от СОТ система до Дежурния Център
Реакция - при получаване на алармен сигнал Дежурни Екипи на СОТ реагират незабавно.
Поддръжка
при желание на клиента.

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0888 237 050. Винаги сме готови да отговорим на Вашите въпроси!

 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню