Инспекция на Обект - Видеонаблюдение, Алармени системи и Kомпютърни услуги.

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Инспекция на Обект

Независимо дали става въпрос за видеонаблюдение, охранителна или компютърна техника, “MALL3D” е една от малкото фирми, ангажиращи се с ИНСПЕКЦИЯ на Вашия обект. Оценката на състоянието на техниката е от изключителна важност, за да може да се предложи най-удачният ценови вариант за нейното управление и оптимална ефективност на услугите, които ще бъдат предоставени.

За нас проверката, актуализацията и поддръжката на съществуващата техника е основна грижа и бихме могли да увеличим функционалността на техническата Ви система с минимум средства за максимален резултат.

Целта на клиентите ни е да удовлетворят нуждите си, а нашата цел е предлагаме висококачествени продукти и професионалното обслужване, защита, сигурност на своите клиенти, техните домове, офиси и фирми с помощта на съвременните технологии.

Ако Ви е омръзнало техниката постоянно да Ви създава проблеми, да не работи функционално и да се чувствате така, сякаш сте хвърлили средства и време на вятъра, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0888 237 050. Винаги сме готови да отговорим на Вашите въпроси!

Цената на ОГЛЕД и ПРОФИЛАКТИКА на охранителна, компютърна или видео система в рамките на град София е: 40 лева.

 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню